Zašto odabrati nas?

 • S vašim mališanima rade profesori i pedagozi posebno educirani za rad s djecom koji su ujedno i izvorni govornici španjolskog jezika! Ne postoji bolji način za učenje nekog stranog jezika, nego kada imate priliku učiti ga od izvornog govornika. I ne brinite, vaši mališani i profesori će se razumjeti od prvog dana, zahvaljujući našim posebnim tehnikama i sredstvima koje koristimo.😊
 • Program po kojem radimo s vašim mališanima (do 9 godina starosti), verificiran je od stane ministarstva obrazovanja i športa RH.
 • Vaši mališani, jednom kada počnu učiti španjolski jezik u Institutu te se naviknu na našu metodu rada, imaju priliku učiti španjolski po istoj metodi do kraja završetka školovanja. Kada napune devet godina neće biti potrebno tražiti drugu školu za nastavak učenja španjolskog jezika! Također, mi nemamo problema sa neostvarivanjem grupa zbog nedostatka zainteresiranih polaznika.
 • Prelaskom u klupe (devet godina ili III. razred osnovne škole) vašim mališanima dajemo dodatne poticaje za učenje španjolskog jezika kao što su stipendije za učenje španjolskog jezika u trajanju od dva tjedna tijekom ljeta u Španjolskoj. Stipendiju dobivaju mališani i roditelji koji su u pratnji, ukoliko se žele pridružiti učenju španjolskog jezika.
 • S devet godina uče španjolski jezik, uz educirane profesore, izvorne govornike i službene D.E.L.E. ispitivače, sukladno Europskom referentnom sustavu za jezike, a da je to dobar spoj, govori i činjenica da naši polaznici na D.E.L.E. ispitima (jedini međunarodno priznati ispit iz španjolskog jezika u svijetu, čija diploma vrijedi zauvijek i priznaju je sve privatne i javne institucije) imaju prolaznost od 100% od 2012. godine.
 • Također, vaši mališani imaju na raspolaganju dva profesora tijekom cijele akademske godine: jednog koji im predaje i vodi ih kroz nastavu te drugoga koji im pomaže ukoliko im je potrebna pomoć oko gradiva te za njih kreira posebne vježbe i kontinuirano prati njihov napredak. Svakom polazniku omogućujemo individualan pristup, iako nastavu pohađaju unutar grupe.
 • Vi kao roditelj, redovito ćete primati informacije o napretku vašeg djeteta kroz izvještaje od profesora i konzultacije te će se o svim vašim potrebama, zahtjevima i željama brinuti koordinator tečaja, koji vam je dostupan na telefon, whats app ili mail u svakom trenutku. Stoga bilo što da Vam je potrebno, možete komunicirati na hrvatskom jeziku u svakom trenutku. To činimo, kako bismo rasteretili i motivirali svoje profesore i pustili ih da se koncentriraju na nastavu i vaše mališane, a kako s druge strane biste vi imali na raspolaganju nekoga za sve što trebate vezano za vaše dijete.
 • Vaši mališani, kada postanu adolescenti, mogu dopunjivati svoje znanje uz besplatne kulturalne i gramatičke radionice svaki tjedan do dva.
 • Nastava se održava 1xtjedno za djecu do trećeg razreda osnovne škole tijekom cijele akademske godine u trajanju 45 minuta. Nastava za djecu od trećeg osnovne do prvo razreda srednje škole održava se 1xtjedno u trajanju od 90 minuta. Nastava za djecu od prvog do četvrtog srednje održava se 1xtjedno po 180 minuta ili 2xtjedno u trajanju po 2×90 minuta.
 • Nastava se održava u malim grupama do 8 polaznika za djecu do trećeg razreda osnovne škole, dok nastava za djecu od trećeg razreda osnovne škole održava se u grupama do 10 polaznika.
 • Djeca uče španjolski kroz igru i zabavu, jer mi znamo da je važno da se zabavljaju i da im učenje jezika bude zanimljivo i bez stresa.
 • Kasnije, kada Vaši mališani prestanu biti mali, mogu koristiti naše dodatne usluge poput stažiranja u Španjolskoj, pomoći oko pisanja pisma motivacije za stipendije za studiranje u Španjolskoj ili dobivanje posla. Ponosni smo što smo neke ispratili u Španjolsku na studiranje i rad. 😊