UPISI online za sve tečajeve

Tko može napraviti upis online?


Roditelji beba, djece bez obzira na razinu znanja te roditelji školaraca koji tek počinju učiti španjolski jezik te upisuju razinu znanja A1.1. kao i roditelji čija djeca su u prethodnoj akademskoj godini bili naši polaznici.


Kako možete napraviti upis?

Jednostavno, odaberite u nastavku vrstu programa (bebe, djeca, školarci, srednjoškolci) te ispunite tražene podatke u ugovoru označene plavom bojom.

Nakon što ispunite ugovor, isti nam pošaljite na mail: info@institutoespanol.com.hr

UPLATNICA ZA PLAĆANJE UPISNINE PRILIKOM UPISA

  • Ukoliko dijete upisujete u program online nastave, samo u ugovoru dodati kod upisivanja termina naznaku da je -online-.

Kako znam da je upis proveden?

Od nas zaprimit će te odgovor putem maila sa informacijom u kojoj je grupi je vaše dijete te zahtjev o plaćanju upisnine. Tek nakon potvrde putem maila plaćate upisninu i time potvrđujete upis dijeta na tečaj.

Kada mogu upisati dijete na tečaj?

Bebe i djecu do 8 godina starosti na tečaj možete upisati u bilo kojem trenutku tijekom akademske godine, ukoliko imamo mjesta u grupama. Redovni upisi su inače svake godine u mjesecu rujnu.

Djecu od 9-16 godina starosti koja tečaj upisuju prvi put, možete upisati online samo za vrijeme redovnog upisnog roka u mjesecu rujnu.

Što ako je moje dijete školarac i već je učio španjolski jezik, a želim da tečaj upiše kod vas?

U tom slučaju ne možete napraviti online upis, jer je potrebno provesti besplatno testiranje stupnja. Dogovorite testiranje stupnja na telefon +385 1 46 23 481 i nakon provedenog testiranja koje se održava u Draškovićevoj 57, gdje školarci pohađaju tečajeve, možete napraviti upis.