Online upisi

Tko može napraviti upis online?


Roditelji beba, djece bez obzira na razinu znanja te roditelji školaraca koji tek počinju učiti španjolski jezik te upisuju razinu znanja A1.1. kao i roditelji čija djeca su u prethodnoj akademskoj godini bili naši polaznici.


Kako možete napraviti upis?

Jednostavno, odaberite u nastavku vrstu programa (bebe, djeca, školarci, srednjoškolci) te ispunite tražene podatke u ugovoru označene plavom bojom.

Nakon što ispunite ugovor, isti nam pošaljite na mail: info@institutoespanol.com.hr

UPLATNICA ZA PLAĆANJE UPISNINE PRILIKOM UPISA

  • Ukoliko dijete upisujete u program online nastave, samo u ugovoru dodati kod upisivanja termina naznaku da je -online-.

Kako znam da je upis proveden?

Od nas zaprimit će te odgovor putem maila sa informacijom u kojoj je grupi je vaše dijete te zahtjev o plaćanju upisnine. Tek nakon potvrde putem maila plaćate upisninu i time potvrđujete upis dijeta na tečaj.

Kada mogu upisati dijete na tečaj?

Bebe i djecu do 8 godina starosti na tečaj možete upisati u bilo kojem trenutku tijekom akademske godine, ukoliko imamo mjesta u grupama. Redovni upisi su inače svake godine u mjesecu rujnu.

Djecu od 9-16 godina starosti koja tečaj upisuju prvi put, možete upisati online samo za vrijeme redovnog upisnog roka u mjesecu rujnu.

Što ako je moje dijete školarac i već je učio španjolski jezik, a želim da tečaj upiše kod vas?

U tom slučaju ne možete napraviti online upis, jer je potrebno provesti besplatno testiranje stupnja. Dogovorite testiranje stupnja na telefon +385 1 46 23 481 i nakon provedenog testiranja koje se održava u Draškovićevoj 57, gdje školarci pohađaju tečajeve, možete napraviti upis.