Stipendije za učenje španjolskog u Španjolskoj

Institut za španjolsku kulturu i jezik svake godine nagrađuje svu djecu koja nastavu pohađaju u Institutu,a koja su ujedno i članovi Instituta, učenjem španjolskog jezika u Španjolskoj!

Uvjeti za dobivanje stipendije su;

  • Prijava roditelja za stipendiju za dijete. Prijavu za stipendiju, svaki roditelj radi samostalno na način da na mail adresu: info@institutoespanol.com.hr pošalje mail sa svojim osobnim podacima (ime, prezime dijeta, broj telefona i mail adresa roditelja te vrsta tečaja kojeg pohađa u Institutu). U predmetu maila potrebno je naznačiti „prijava za stipendiju“
  • Članstvo u Institutu (fizičke osobe).
  • Upisan tečaj.
  • Redoviti dolazak na nastavu.
  • Redovito pisanje domaće zadaće.
  • Zalaganje na nastavi.

Dijete koje roditelj prijavi, Institut za španjolsku kulturu i jezik, nagradit će stipendijom za učenje španjolskog jezika u trajanju do dva tjedna u Valladolidu. Tečajevi se održavaju u međunarodnoj priznatoj školi,  čiji je cilj promicati španjolski jezik i kulturu u zemljama čiji jezik nije španjolski.

Iznos stipendije je 1.020,00 eura i može se iskoristiti u periodu od dana dobivanja stipendije do kraja tekuće godine.

Navedeni iznos pokriva učenje španjolskog jezika u trajanju od dva tjedna za dijete i roditelja odnosno osobu u pratnji (djeca mlađa od 16 godina moraju imati pratnju).

Oni polaznici koji osvoje stipendiju, na svoj mail, dobiti će obavijest i lozinku za prijavu tečaja.

Upute kako prijaviti tečaj, polaznik može pronaći na našoj web stranici – postupak prijave za stipendiste- u kategoriji –stipendije.  Lozinka koju je polaznik dobio, otvara i tu kategoriju.