Upisi na tečajeve

Upisi na tečajeve za bebe i djecu se održavaju tijekom mjeseca rujna (cijeli mjesec) od ponedjeljka do četvrtka u vremenu od 15-19 sati u administrativnom uredu u Draškovićevoj 57 , dok se nastava odvija u DV Šarena Loptica (Nova Ves 3). Upis također, možete napraviti i online.

Tečajevi počinju uvijek u listopadu i završavaju u lipnju, ali ukoliko ima slobodnih mjesta, uvijek se možete priključiti grupi.

Upisi na tečajeve za školarce i srednjoškolce održavaju se jednom godišnje u rujnu (cijeli mjesec) od ponedjeljka do četvrtka u vremenu od 15-19 sati u administrativnom uredu u Draškovićevoj 57, gdje se održava i nastava. Za razliku od programa sa bebama i djecom, nije moguće se priključiti grupama tijekom trajanja akademske godine. Upis također, možete napraviti i online.

Što je potrebno za upis?

Na upis mora doći roditelj sa ili bez djeteta te imati kod sebe djetetov OIB,

Što ako je dijete ranije negdje učilo španjolski jezik?

U slučaju da dijete upisuje program za školarce, a ranije je već učilo negdje španjolski jezik, potrebno je napraviti besplatno testiranje stupnja u Institutu za španjolsku kulturu i jezik.

Testiranje se sastoji od kratkog usmenog ispita sa profesorom izvornim govornikom i službenim D.E.L.E. ispitivačem te pismenog ispita po potrebi.

Za programe beba i djece nije potrebno testiranje stupnja.

Roditelji s djecom dobrodošli su na naš besplatni ogledni sat. Prijave primamo na: info@institutoespanol.com.hr